пʼятниця, 28 січня 2011 08:57

В Англії жінка-арбітр "звільнила" двох коментаторів

В Англії жінка-арбітр "звільнила" двох коментаторів

Керівництво каналу Sky Sports прийняло рішення звільнити коментатора Енді Грея, який дозволив собі різку розкритикувати роботу жінки-арбітра Шин Мессі.

Шин Мессі обслуговувала матч 24-го туру чемпіонату Англії між "Вулверхемптоном" і "Ліверпулем" (0:3) в якості судді на лінії.

Енді Грей і його колега Річард Кейс, вважаючи, що мікрофони вимкнені, розкритикували роботу Шин і засумнівалися в знаннях Мессі футбольних правил і, зокрема, правила про положення поза грою. Пізніше обидва коментатора вибачилися перед дівчиною. Керівництво Sky Sports ухвалило рішення відсторонити Кейса і Грея, проте пізніше змінило свій вердикт щодо останнього.

Оскільки Грей завинив подібним чином не в перший раз, про що стало відомо лише зараз, було прийнято рішення про його звільнення.

"Дію договору з Енді Греєм припинено у зв'язку з його неприпустимою поведінкою. Після того, як учора з'явилася нова інформація, у нас немає ніяких сумнівів у правильності такого кроку", - цитує керуючого Sky Sports Берні Френсіса The Guardian.

Пізніше Річард Кейс таки звільнився.

"Я дуже шкодую про свої зауваження і нанесені образи. Це було неправильно і не повинно було трапитися. Я довго думав над цим і прийшов до висновку, що мені пора піти, - сказав Кейс. - Працювати далі без Енді було б практично неможливо".

"Я гордий і буду пишатися своєю роботою у футболі на Sky Sports. Я вдячний тим багатьом людям, які працювали зі мною разом. Бажаю Sky Sports бути успішним і в майбутньому", - йдеться в заяві Кейса.

Барні Френсіс зазначив, що шкодує про те, в яких обставин закінчується кар'єра Річарда Кейса на каналі.

Кейс також повідомив, що намагався вибачитися перед директором "Вест Хема" Каррен Брейді, яка також згадувалася в скандальному коментарі, але Брейді не відповідає на дзвінки Кейса, інформує The Telegraph.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «В Англії жінка-арбітр "звільнила" двох коментаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі