вівторок, 11 листопада 2008 12:48

В Англії стадо кабанів зірвало футбольний матч

Матч між любительськими командами, які виступають у Футбольній асоціації Глостершира, був скасований через те, що кабани зіпсували поле, на якому мала відбутися гра. Про це пише lenta.ru з посиланням на британську газету The Independent. За інформацією видання, стадо диких тварин залишило безліч вибоїн і ям на футбольному майданчику.

Коли і де відбудеться матч між командами з міст Садлі і Чарфілд, запланований на суботу, 15 листопада, не повідомляється. Директор-розпорядник Футбольної асоціації Глостершира заявив, що ніколи не зустрічався з подібною ситуацією. "Зазвичай футбольні майданчики страждають через автомобілі або мотоцикли, але про те, щоб поле зіпсувало стадо кабанів, я чую вперше", - заявив він.

Секретар команди з Садлі заявила, що весь персонал клубу дуже засмутився через те, що сталося. Повідомляється, що на повне відновлення поля знадобиться декілька місяців. Всі матчі, які повинні були відбутися на цьому майданчику, перенесені.

Зараз ви читаєте новину «В Англії стадо кабанів зірвало футбольний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі