пʼятниця, 25 липня 2008 16:02

В Англії спростували чутки про дострокове завершення кар"єри Капелло

Представник Асоціації футболу Англії (FA) спростував інформацію, яка з"явилася 25 липня, про те, що головний тренер футбольної збірної країни Фабіо Капелло покине свою посаду після Кубка світу 2010 року. Прес-аташе FA заявив, що італієць працюватиме до закінчення дії контракту, тобто до 2012 року.

Новина про те, що Капелло піде зі збірної Англії після Мундіаля-2010, з"явилася в італійській газеті LaRepubblica, яка процитувала самого наставника. За словами представника FA, він вже зв"язався з тренером і з"ясував, що насправді Капелло говорив про те, що в даний час він думає тільки про успішний виступ англійців на Кубку світу.

62-річний Фабіо Капелло став головним тренером збірної Англії в грудні 2007 року, змінивши на цій посаді Стіва Макларена. Італієць підписав чотирилітній контракт і повинен працювати з англійською командою до кінця чемпіонату Європи 2012 року.

Лента.ru з посиланням на Reuters

Зараз ви читаєте новину «В Англії спростували чутки про дострокове завершення кар"єри Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі