четвер, 17 січня 2008 17:20

В Англії почали продавати футболки "МЮ" з прізвищем Бербатова

Поки гравець "Тоттенхема" Дімітар Бербатов ще тільки вирішує питання про перехід в нову команду, низка інтернет-магазинів футбольної атрибутики вже пропонує купити домашній комплект форми "Манчестер Юнайтед" з його номером і прізвищем. Правда, щоб уникнути неприємностей, в описі форми стоїть мітка "трансферні чутки".

Оригінальні червоні футболки "МЮ" з емблемою клубу, логотипом його титульного спонсора AIG і емблемою прем"єр-ліги, на спині яких нанесено напис Berbatov і вакантний в команді 14-й номер, поступили в продаж після заяви агента гравця про бажання Дімітара піти від "шпор" в серйозніший колектив.

"Зараз Дімітар хоче повністю розкрити свій потенціал і вигравати трофеї. Варто розуміти, що часу на те, щоб встигнути пограти в клубі, який може йому це запропонувати, залишається все менше. Справа не в грошах, а в задоволенні амбіцій", - пояснив агент Еміл Данчев.

Справді, сер Алекс Фергюсон цікавився гравцем і, за повідомленням Manchester Evening News, сімейство Глейзерів, яке володіє "Юнайтед", готове виділити йому потрібні на трансфер гравця 60 млн. долларів. Проте власники онлайн-магазинів аж надто рано поспішили заробити на переході Дімітара з "Уайт Харт Лейн" на "Олд Траффорд".

По-перше, в останню мить "Тоттенхем" вирішив не продавати гравців під час зимового трансферного вікна, так що Бербатов тренуватиметься під керівництвом Хуанде Рамоса мінімум до літа. Ну а по-друге, "Юнайтед" ще належить виграти боротьбу за футболіста у лондонського "Челсі".

Газета Ru
Зараз ви читаєте новину «В Англії почали продавати футболки "МЮ" з прізвищем Бербатова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі