пʼятниця, 10 жовтня 2008 14:45

Узєлков "замахнувся" на титул чемпіона світу

На 87-ій Щорічній конвенції WBA, що проходила в Домініканській Республіці минулого тижня, було ухвалене рішення, що український полутяж В"ячеслав Узєлков (19-0-0, 12 КО) проведе відбірковий поєдинок за статус обов"язкового претендента на титул чемпіона світу WBA, що належить зараз аргентинцю Уго Гараю.

Як повідомляє прес-служба "K2EastPromotions", суперник В. Узєлкова наразі не відомий, однак скоріш за все, їм стане або відомий американський боксер Юзеф Мек (26-2-2, 16 КО), або француз Рашид Канфуа (29-6-0, 23 КО). Імовірно, бій відбудеться в Києві в кінці листопада. Зазначимо, що приблизно в цей же час - 22 листопада - діючий чемпіон WBA, в напівважкій вазі Уго Гарай проведе захист титулу в Німеччині проти суперпопулярного там боксера Юргена Брамера.

Як повідомлялося раніше, рішенням 87-ої Щорічної конвенції WBA Юрій Нужненко (27-0-1, 13 КО) отримав статус повновагового чемпіона WBA, тоді як Антоніо Маргаріто, як виняток, привласнили титул "суперчемпіона" (зазвичай цей титул отримує боєць, що об"єднав пояс WBA з будь-яким іншим: WBC, WBO, IBF). Перший захист повновагого титулу Ю. Нужненко планує провести до кінця цього року, але точна дата, так і місце майбутнього бою ще не відомі. Також у недалекому майбутньому визначиться обов"язковий претендент для українця.

"Лига"

Зараз ви читаєте новину «Узєлков "замахнувся" на титул чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі