середа, 04 червня 2008 19:32

Узєлков накричав на Кличка за те, що приготував йому сильного суперника

Узєлков накричав на Кличка за те, що приготував йому сильного суперника
У Києві відбулася прес-конференція, присвячена поєдинку 14 червня за звання WBA Intercontinental в напівважкій вазі між українцем В"ячеславом Узєлковим і словенцем Денисом Шимчічем.

"Коли я завоював цей пояс, я відразу сказав, що нікому і ніколи його не віддам, - заявив Узєлков. - Він буде мій, і той, хто спробує у мене його забрати, буде просто розірваний мною в пух і прах. Але цей титул все-таки є рубежем, який мені треба пройти на шляху до завоювання інших титулів і інших поясів. Але є одне "але", яке я б хотів сказати Віталію Кличку і Вадиму Бухкалову, - після цих слів Узєлкова спокійний перебіг прес-конференції змінився на бурхливий потік емоцій боксера, адресований його промоутерам. - Я не знаю, з чим це пов"язано, але Денис Шимчіч, як вже було сказано, є сильним суперником, у якого 19 боїв, 19 перемог і 10 нокаутів. Не знаю, чи мене намагаються випробувати, чи мені потрібно щось довести, але я просто втомився від цього! (Після цього В"ячеслав сильно вдарив кулаком по столу і різко підвищив тон). Ми йдемо до однієї мети, і це просто вже нікуди не годиться. Я доведу всім і кожному, чого я вартий і що я можу. Якщо у когось ще виникнуть питання, чи зможу я пройти чергового непереможеного суперника, то я готовий відразу відповісти, що так, зможу, чого б мені це не коштувало. Я готовий і я це доведу на рингу ще, ще і ще раз, скільки б у мене часу це не зайняло".

Природно, заява боксера не могла залишитися без коментаря його промоутерів. "В"ячеслав, ніяких сумнівів в твоїх здібностях немає, - сказав Віталій Кличко. - Дійсно, вже другий бій підряд ти проводиш з суперником, який ніколи не програвав, але я можу сказати, що тільки такі поєдинки загартовують. А якщо ми підшукуватимемо тобі іграшки пом"якше, то нічим хорошим це не кінчиться, адже в один прекрасний момент ти зіткнешся з суперником рівня чемпіона світу, і тоді потрібно буде показати всі свої здібності на 100 відсотків. І я впевнений, що цього року ми зробимо все, що в силах нашої компанії, для того, щоб пояс у тебе був таким самим, як зараз, але тільки без додатку  "інтерконтинентальний".

"В"ячеслав, на цей момент ти номер шість в рейтингу WBA, і цей бій посуне тебе до перших позицій, - продовжив Бухкалов. - Так, це - ризик, але професійний бокс - це завжди ризик, і ми ніколи не можемо передбачити, хто виграє, а хто програє. Ми просто віримо в тебе, віримо в твої сили і організовуємо тобі серйозні бої". Крапку в цьому питанні поставив сам Узєлков: "Я, у свою чергу, ще раз доведу, що я можу не тільки посміхатися, а ще і битися. Тому що коли я хороший - я хороший, але коли я виходжу на ринг - я поганий".

Керівництво "K2 East Promotions" відкинуло можливість переходу В"ячеслава в одну із зарубіжних промоутерських компаній. "Ми сподіваємося, що задовольнимо всі вимоги В"ячеслава, і що він не піде ні в які іноземні компанії", - сказав Бухкалов.

"На сьогоднішній день ми створили всі умови для того, щоб наші хлопці не виїжджали легіонерами в чужі країни, щоб вони мали тут все для досягнення всіх завдань, які вони перед собою ставлять, - зазначив Кличко. - У нас є всі можливості, щоб поєдинки за титули чемпіона світу проходили тут, в Україні. Ми дамо можливість хлопцям боксувати як в Західній Європі, так і в США, і вийти на зарубіжні ринки. Я твердо впевнений, що умови, пропоновані нами тут, нітрохи не гірші, а набагато кращі за ті, що пропонують зарубіжні промоутери", - цитує Віталія офіційний сайт K2 East Promotions.

Зараз ви читаєте новину «Узєлков накричав на Кличка за те, що приготував йому сильного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі