четвер, 17 липня 2008 14:51

Узбекська байка про перехід Ето"О в "Курувчі" закінчилася

Нападаючий каталонської "Барселони" Самуель Ето"О, який, за інформацією "Курувчі", збирався вести переговори про підписання контракту з цим футбольним клубом з Ташкента, не планує грати в Узбекистані. За словами Ето"О, основною причиною приїзду є проведення майстер-класу для молодих футболістів Узбекистану, після чого він повернеться до Іспанії.

Форвард "Барселони" висловив здивування, чому на прес-конференції його запитали про можливість укладення контракту з одним з узбецьких клубів.

"Я б хотів уточнити, про який контракт ви говорите, - наводить слова Ето"О РІА "Новости". - Моя мета - ознайомитися з Узбекистаном, викласти майстер-клас".

Камерунець також спростував чутки про те, що він залишить "Барселону". Рішення попрощатися з "Барселоною" я не приймав. Я приступаю до тренувань (у Іспанії) в суботу, - сказав футболіст. - Якщо доведеться вирішувати питання про перехід в інший клуб, то я прийму його на благо своїй кар"єрі".

Раніше клуб "Курувчі", який лідирує в чемпіонаті Узбекистану після першого круга, на своєму офіційному сайті повідомив, що Ето"О прибуде до Ташкента для проведення переговорів про укладення контракту. Цю інформацію підтвердив головний тренер "Курувчі" Мірджалол Касимов, відомий у минулому футболіст владикавказької "Аланії".

Зараз ви читаєте новину «Узбекська байка про перехід Ето"О в "Курувчі" закінчилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі