понеділок, 10 травня 2021 19:23

"Ювентус" виженуть із Серії А

"Ювентус" виженуть із Серії А
"Ювентус" утратив чемпіонство після 9 років на троні. Фото: Reuters

Глава федерації футболу Італії Габріеле Гравіна заявив, що "Ювентус" не зможе брати участь в Серії А, якщо офіційно не покине Європейську Суперлігу.

"Правила зрозумілі. Якщо "Ювентус" як і раніше буде входити в Європейську Суперлігу в момент старту наступного сезону, клуб не зможе брати участь в Серії А.

Мені буде шкода вболівальників, але правила є правила, і вони поширюються на всіх. Сподіваюся, цей опір скоро завершиться", - сказав Гравіна в ефірі радіостанції Kiss Kiss, його слова цитує Sky Sports.

Проект Європейської Суперліги мав на меті створення однієї ліги, в якій гратимуть 20 найкращих клубів Європи. Участь в Суперлізі підтвердили такі топ-клуби, як "Мілан", "Арсенал", мадридський "Атлетіко", "Челсі", "Барселона", міланський "Інтер", туринський "Ювентус", "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", "Манчестер Юнайтед", мадридський "Реал" і "Тоттенгем Готспур".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" на порозі змін: назвали наступника Пірло

На даний момент про свій вихід з Суперліги офіційно оголосили всі згадані клуби, крім "Барселони", "Реала" і "Ювентуса". Англійські клуби протрималися лише кілька днів. Вболівальники "Манчестер Юнайтед" в знак протесту навіть прорвалися на стадіон.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" виженуть із Серії А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі