неділя, 11 вересня 2011 18:44

"Ювентус" "обкатав" новий стадіон перемогою

"Ювентус" "обкатав" новий стадіон перемогою

У матчі 2-го туру італійської Серії А "Ювентус" в першому офіційному поєдинку на новому стадіоні розгромив "Парму".

У першому таймі гравці "Парми" наполегливо чинили опір і глядачам довелося довго чекати першого удару в бік воріт. І він став гольовим. На дев'ятнадцятому хвилині Андреа Пірло виконав відмінну м'яку передачу за спини суперникам, Штефан Ліхтштайнер прийняв ігровий снаряд в чужому штрафному і легко переграв Антоніо Міранте - 1:0. Подальша гра тривала в центрі поля.

Вже на 58-й хвилині другого тайму Алессандро Дель П'єро виконав запаморочливу за точністю передачу на Алессандро Матрі, який пробив точно в ближню штангу. Через кілька хвилин Дель П'єро повторив свій подвиг, протягнув м'яч до лінії штрафного, звідки і передав естафету, а Сімоне Пепе виконав гарматний постріл прямо у сітку гостей. А на сімдесят четвертій хвилині Артур Відаль після відскоку від суперника зльоту пробив у дальній кут - 3:0.

Четвертий і не останній гол у цьому матчі пролунав через 10 хв. Маркізіо "заштовхав" 4 м'яч у ворота "Парми". І тільки під саму фінальний свисток гравці команди гостей змогли порадувати своїх уболівальників. Паоло Де Чельє грубо порушив правила, за що йому була "вручена" червона картка, і гравець "Парми" Джовінко зміг принести перший гол своєї команди в цій зустрічі з пенальті.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" "обкатав" новий стадіон перемогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі