пʼятниця, 30 листопада 2007 15:42

Юссуф потрапив у поле зору англійського "Манчестер Сіті"

За повідомленнями французької преси, нігерійський півзахисник київського "Динамо" Айяла Юссуф чекає активних дій з боку клубу англійськоъ Прем"єр-ліги "Манчестер Сіті".

Якийсь час назад вже була інформація, що "Городяни" зацікавилися 23-річним півзахисником "Динамо" і можуть його придбати.

Проте з того часу з Манчестера не приходило ніяких вістей. Юссуф був би не проти залишити "Динамо" у пошуках нових пригод. Проте він зв"язаний контрактом і може бути виключно викуплений у київського клубу.

Президент киян Ігор Суркіс відреагував на те повідомлення категорично: "Юссуф не продається". Також нігерійцем зацікавилися деякі французькі клуби, серед яких називають "Монако" і ПСЖ.

Зараз у "Манчестер Сіті" опорного півзахисника грає 34-річний Дітмар Хаманн, а гідного конкурента у нього немає. Втім, є і інша сторона - постійно спливає інформація, що манкуніанці хочуть придбати когось нового. Щодня список збільшується на двох-три кандидатів, інформує www.sport.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «Юссуф потрапив у поле зору англійського "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі