четвер, 03 квітня 2014 17:26

Усик виступить "на розігріві" поєдинку Володимира Кличка - офіційно

Усик виступить "на розігріві" поєдинку Володимира Кличка - офіційно
Олександр Усик

Наступний поєдинок на професійному рингу боксер "K2 Promotions", Олімпійський чемпіон Олександр Усик (2-0, 2 КО) проведе 26 квітня 2014 у рамках андеркарда бою Кличко - Леапаї.

26 квітня в Оберхаузені (Німеччина) чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF/WBA/IBO/WBO Володимир Кличко захищатиме свої титули у поєдинку проти обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO Алекса Леапаї.

Для Усика це буде третій бій на професійному рингу і перший, який розрахований на 8 раундів. Ім'я суперника Олександра буде оголошено пізніше.

Поєдинок за участю Усика, так само як і бій Кличко - Леапаї, буде показаний телеканалом "Інтер" 26 квітня, повідомляє прес-служба "K2 Promotions".

Нагадаємо, наступний вікенд буде насичений подіями у світі боксу. 12 квітня у Броварах свої бої проведуть В'ячеслав Узєлков та Заур Байсангуров. Також цього вечора в Лас-Вегасі відбудеться бій Пакіяо - Бредлі і професійний дебют бронзового призера ОІ в Лондоні Олександра Гвоздика.

Зараз ви читаєте новину «Усик виступить "на розігріві" поєдинку Володимира Кличка - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі