понеділок, 26 липня 2021 11:09

"Усик точно пройде Джошуа" - боксерський спеціаліст

 

25 вересня на Tottenham Hotspur Stadium в Тоттенхемі, Велика Британія, чемпіон світу за трьома версіями у надважкій вазі, британець Ентоні Джошуа проведе другий захист своїх титулів в бою з українським боксером Олександром Усиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик здобув важку перемогу над Чісорою

Фаворитом майбутнього двобою більшість аналітиків вважають британського чемпіона. Але є спеціалісти, які віддають перевагу боксеру з Криму.

В інтерв'ю "КП в Украине" президент Національної ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов висловив упевненість, що Усик переможе свого майбутнього суперника.

"Вірю, Усик може стати абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі, - зазначив Михайло Зав'ялов. - Він добре тримає удар, він боксер, який думає, працює джебом, дуже різноманітний. Морально-вольові якості у нього на колосальній висоті. Впевнений - Джошуа, Уайлдера він точно пройде".

Вважає, що українцеві буде складно проти британця Тайсона Ф'юрі - володаря титулу WBC.

З Ф'юрі може виявитися складно

"Ф'юрі виходить в ринг, і ніхто не знає, як він стане боксувати. У нього талант від Бога, ударні комбінації незвичайні. З ним може виявитися складно", - вважає Мизайло Зав'ялов.

25 вересня в Тоттенхемі зустрінуться два олімпійські чемпіони Лондона-2012. Джошуа - переможець Олімпіади у вазі понад 91 кг, Усик - у вазі до 91 кг. Серед професіоналів Джошуа - дворазовий чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, IBF і WBO. Усик - колишній абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «"Усик точно пройде Джошуа" - боксерський спеціаліст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі