пʼятниця, 20 серпня 2021 11:09

Усик і Джошуа підписали контракт на бій

 

20 липня 2021 року колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик і дворазовий чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа підписали контракт на бій. Він відбудеться в Лондоні на стадіоні "Тоттенгем Готспур" 25 вересня. На кону титули WBA, IBF і WBO у надважкій вазі, які має британський боксер. Переможець також отримає престижний пояс американського журналу "Ринг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усик точно пройде Джошуа" - боксерський спеціаліст

На рингу зійдуться два олімпійські чемпіони Лондона-2012. Джошуа здобув олімпійське "золото" у вазі понад 91 кг, Усик - у вазі до 91 кг.

"Олімпійське "золото" проти олімпійського "золота", - прокоментував оголошення бою промоутер Джошуа та співпромоутер Усика британець Едді Гірн. - Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі проти безперечного чемпіона світу в надважкій вазі. У цього є все, і я не можу дочекатися цієї величезної події перед понад 60 тисячами вболівальників на приголомшливому стадіоні "Тоттенгем Готспур" 25 вересня".

У контракті на бій прописаний пункт про проведення матчу-реваншу в разі перемоги українського боксера. Промоутер Усика Олександр Красюк переконаний, що опцію реваншу активують після 25 вересня.

Усі квитки на бій розкупили впродовж 24 годин

Усі квитки на бій розкупили впродовж 24 годин 2 серпня. Їхня вартість становила від 40 до 2000 фунтів.

"Бій поки не організували, підписали тільки контракти, - зауважив Олександр Красюк в одному з інтерв'ю. - Поєдинок організований, коли боксери виходять на ринг і звучить гонг. Статися може будь-що. У боксі завжди щось трапляється: травми, рішення уряду, коронавірус. Зараз світ перебуває в стані турбулентності. Але ми очікуємо, що бій відбудеться 25 вересня на стадіоні "Тоттенгем Готспур" у Лондоні".

Олександр Усик виграв усі 18 боїв на професійному рингу, 13 нокаутом. Ентоні Джошуа провів 25 поєдинків, має 24 перемоги, 22 нокаути й одну поразку.

Зараз ви читаєте новину «Усик і Джошуа підписали контракт на бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі