середа, 11 червня 2008 16:24

Ющенко зажадав від олімпійців 15 медалей

Україна очікує привезти з Олімпійських ігор в Пекіні 12-15 медалей. Про це сказав президент Віктор Ющенко, відкриваючи засідання Національної ради з питань фізичної культури і спорту.

Ющенко запропонував присутнім обговорити питання належної підготовки виступів українських спортсменів на міжнародних змаганнях.

Він підкреслив важливість успішних виступів українських спортсменів, повідомляє УНІАН

Говорячи про Олімпіаду в Пекіні, президент повідомив, що на сьогоднішній день вже 225 українських спортсменів отримали ліцензію на участь в Олімпіаді (насправді - 248 - ГПУ). Але є сподівання, що на Олімпіаду поїде 240-250 спортсменів.

Президент зауважив, що сьогодні є багато нарікань від спортсменів, в тому числі і тих, хто готується до літніх олімпійських ігор щодо стану баз, інвентарю для тренувань.

В тому числі є питання щодо виділення земельної ділянки для державного олімпійського навчально-спортивного центру у Конча-Заспі. Президент закликав обговорити і вирішити існуючі проблеми в цій сфері.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зажадав від олімпійців 15 медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі