пʼятниця, 24 жовтня 2008 16:34

Ющенко піклується про біатлон

Президент Віктор Ющенко привітав українських біатлоністів з персональним святом, заявивши про необхідність популяризації цього виду спорту серед української молоді.

"Я вірю, що такі світа стануть новим поштовхом для розвитку та популяризації цього захоплюючого виду спорту серед української молоді", - передає прес-служба текст поздоровлення Віктора Ющенка спортсменам, тренерам і організаторам торжеств з нагоди 45-ліття біатлону в Україні.

Віктор Ющенко побажав усім шанувальникам біатлону здоров"я, натхнення та нових яскравих перемог, повідомляє "Кореспондент".

Також сьогодні відбудеться перша всеукраїнська церемонія Золота десятка біатлону, що відбудеться на честь святкування 45-ліття біатлону в Україні.

У березні 2008-го року Віктор Ющенко нагородив українських спортсменок Валентину Семеренко, Віту Семеренко, Оксану Хвостенко та Оксану Яковлєву орденом княгині Ольги III ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко піклується про біатлон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі