середа, 13 червня 2007 18:43

Ющенко підписав Закон про Євро-2012

Президент України Віктор Ющенко підписав Закон "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні". Документ, прийнятий Верховною Радою 19 квітня, визначає першочергові заходи, спрямовані на створення необхідних умов для якнайкращої підготовки країни до Євро-2012, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України

Пільги імпортерам
Відповідно до Закону, звільняються від сплати мита операції при ввезенні на митну територію України товарів, що не виготовляються в Україні; виготовляються, але не відповідають технічним характеристикам світового рівня і вимогам спортивних організацій. Така пільга надаватиметься господарським суб"єктам з метою використання цих товарів для будівництва (капітального ремонту, реконструкції, розширення) й остаткування (придбання устаткування й інвентарю) спортивних споруд.

Інтелектуальна власність УЄФА
Перелік товарів, що будуть ввозитися на митну територію України на пільгових умовах, а також порядок контролю за їхнім використанням, затверджує Кабінет міністрів України. Також під час проведення Євро-2012 передбачається встановлення заборони на пряме і непряме використання у будь-якій формі без дозволу Європейського футбольного союзу будь-якого найменування, позначення, а також знаку або іншого об"єкта права інтелектуальної власності УЄФА.

В"їзд без попереджень
Офіційні гості чемпіонату та глядачі з-за кордону одержуватимуть візи і в"їжджатимуть на територію України без попереджень, за винятком обмежень, передбачених законом "Про правовий статус іноземців і осіб без громадянства". На період проведення Євро-2012 громадяни інших країн зможуть ввозити в Україну іноземну валюту і дорожні чеки на загальну суму, що не перевищує 30 тисяч доларів США.

Продаж квитків
До речі, продаж квитків на матчі фінального турніру відбуватиметься за документами, що посвідчують особу, з обов"язковою вказівкою у квитку прізвища, імені особи і номера пред"явленого документа.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підписав Закон про Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі