вівторок, 12 серпня 2008 17:40

Ющенко і Тимошенко поздоровили Гонтюка

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко і Президент Віктор Ющенко поздоровили дзюдоїста Романа Гонтюка із завоюванням бронзової медалі на Олімпійських іграх в Пекіні.

"Від чистого серця висловлюю вам і тренерам глибоку подяку за вашу наполегливу працю. Впевнена, що натхненною працею ви і далі примножуватимете авторитет Батьківщини в міжнародних змаганнях", - сказано в поздоровленні прем"єра.

Прем"єр-міністр підкреслила, що своєю перемогою Гонтюк зробив гідний внесок в підвищення української школи дзюдо в світі.

Ющенко у свою чергу сподівається, що майстерність і цілеспрямованість Гонтюка стануть хорошим прикладом для українських олімпійців, надихнуть їх на нові спортивні досягнення.

"Від щирого серця поздоровляю вас із завоюванням бронзової медалі - першої української нагороди на Олімпійських іграх в Пекіні", - передає прес-служба текст повідомлення Президента.

Ющенко побажав дзюдоїсту здоров"я, щастя, невичерпної енергії і досягнення нових висот.

Як повідомлялося, Гонтюк виграв бронзову медаль у ваговій категорії до 81 кілограма. Це перша нагорода збірної України на Олімпійських іграх.

За матеріалами: "Українські новини"
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Тимошенко поздоровили Гонтюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі