середа, 09 вересня 2009 09:44

US Open. У першому півфіналі зустрінуться Клійстерс і Вільямс-молодша

US Open. У першому півфіналі зустрінуться Клійстерс і Вільямс-молодша

Дві колишні перші ракетки світу - американка Серена Вільямс і бельгійка Кім Клійстерс - зустрінуться в одному з півфіналів нинішнього Відкритого чемпіонату США з тенісу, який проходить у Нью-Йорку.

Першою учасницею півфіналу стала Клійстерс, яка повернулася в теніс після народження дитини. Вона в двох сетах переграла 18-у ракетку змагань китаянку Лі На - 6:2, 6:4.

Не відчула особливих проблем у своєму чвертьфіналі й Вільямс-молодша (2-й номер посіву), якій також було достатньо двох партії для того, щоб узяти верх над представницею Італії Флавією Пеннеттою (10).

Серена Вільямс є триразовою переможницею і діючою чемпіонкою USOpen, а Клійстерс один раз у кар"єрі вигравала цей турнір Великого Шолома - в 2005 році.

Склад іншої півфінальної зустрічі визначиться за підсумками матчів Яніна Вікмайер (Бельгія) - Катерина Бондаренко (Україна), Мелані Оудін (США) - Каролін Возняцкі (Данія, 9).

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «US Open. У першому півфіналі зустрінуться Клійстерс і Вільямс-молодша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі