пʼятниця, 20 липня 2007 13:17

US Open для Шарапової важливіший за збірну

Жіноча тенісна збірна Росії пробилася у фінал Кубка Федерації, перемігши у півфіналі американок. Друга ракетка світу Марія Шарапова, 20 років, відмовилася від участі у поєдинку, посилаючись на травму плеча.

Далеко не всі тенісні фахівці повірили у травму Шарапової. На російському сайті Маірії sharapova.ru опублікувала записи з її мережевого щоденника, у яких тенісистка, зокрема, коментує те, що сталося.

- Припускаю, що зараз мене всі лають через відмову від участі у Кубку Федерації. Але я не збираюся витрачати час на те, щоб виправдовуватися, нібито я не граю через те, що на цей час у мене запланована тусовка в Голлівуді. Давайте визначимося. Якщо у мене і є шанс підійти 100 відсотків здоровою до US Open, то тільки без участі в Кубку Федерації на цьому тижні. Будь-яка розуміюча людина скаже, що після 7 тижнів участі в турнірах необхідний відпочинок, - говорить Шарапова.

Зараз ви читаєте новину «US Open для Шарапової важливіший за збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі