середа, 15 жовтня 2008 14:49

Уряд Шотландії став спонсором футбольного Кубка країни

У цьому і наступному сезоні у Кубка Шотландії будуть два досить незвичайних спонсора - шотландський уряд і бізнесмен з Глазго.

Колишній директор "Селтіка" Віллі Хефі надасть комітету 1 мільйон фунтів, тоді як шотландський уряд володітиме всіма іміджевими правами на змагання.

Президент Футбольної Асоціації Джордж Піт заявив: "Якщо ми зможемо використовувати магію кубкового турніру для того, щоб привернути інтерес до нашої країни, щоб стимулювати людей до здорового способу життя, то це буде прекрасно."

Турнір проходитиме під офіційною назвою "Повернення Кубка на батьківщину" і послужить для залучення туристів до Шотландії в 2009-му - рік також ознаменується 250-ми роковинами з дня народження національного поета Шотландії Роберта Бернса.

Вперше Кубок Шотландії був розіграний в сезоні 1873-74. 32 рази його вигравали "Рейнджерс", проте, рекорд за "Селтіком" - 34 перемоги.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Уряд Шотландії став спонсором футбольного Кубка країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі