середа, 17 липня 2019 11:07

Уругвайський легіонер учитиме мову в Києві

Уругвайський легіонер учитиме мову в Києві
Де Пені важко дається кирилиця

Хавбек "Динамо" Карлос де Пена заявив про своє і його дружини бажання вивчати мову, щоб комфортніше почуватися в Україні.

"Потроху вчу вашу мову, це дається важко, але я намагаюся швидше її засвоїти, щоб мати можливість спілкуватися. Крім того, у команді багато англомовних гравців, тому проблем із цим не виникає". Про це пише "Трибуна".

Я займаюся один-два рази на тиждень із викладачем. Це найефективніший і швидкий спосіб вивчити мову. Учитель приїжджає на базу. Знаю, що уроки також беруть Дуелунд і Соль, але ми знаходимося на різних рівнях, тому займаємося окремо. Вони прийшли в "Динамо" раніше, ніж я, тому в навчанні пішли вперед.

Найскладніше те, що в написанні букв кирилиця значно відрізняється від латиниці, але вважаю, коли приїжджаєш в нову країну, вивчити мову - це хороший спосіб проявити повагу, це саме те, що я хочу зробити.

Звичайно, для мене важливо мати можливість спілкуватися у повсякденному житті - із працівниками бази, продавцями в магазинах або офіціантами в ресторанах. Тому я і вивчаю мову. Це нелегко, але намагаюся. До Києва переїде жити і моя дружина. Вона теж буде вчити мову, щоб спілкуватися в побуті", - сказав де Пена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попову та Цитаїшвілі треба йти з "Динамо"

Уругвайський легіонер не уточнює, яку саме мову він учить - українську чи російську.

Зараз ви читаєте новину «Уругвайський легіонер учитиме мову в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі