середа, 04 квітня 2007 17:47

Юрист ФФУ каже, що Дишленковича взагалі можна депортувати

У вівторок у Печерському суді Києва відбулося попереднє слухання у справі сербського воротаря "Металурга" Владіміра Дишленковича, 25 років, що, слідом за грузинським одноклубником Георгієм Деметрадзе, ратує за скасування ліміту на легіонерів в українському футболі, повідомляє champion.com.ua.

Нагадаємо, що слухання у справі "Деметрадзе проти ліміту на легіонерів" закінчилося поразкою форварда донецького "Металурга", оскільки його претензії були визнані такими, що не мають під собою фактів.

Схоже, що і на позов Дишленковича очікує така ж доля. Як заявив на суду представник ФФУ Ольга Жуковська, контракт воротаря з "Металургом" підписаний 2005 року, а право на роботу в Україні він отримав через рік.

- Якщо ми будемо наполягати, Дишленковича можна буде депортувати з України, рік він працював незаконно - сказала Жуковська.

Вона також внесла прохання про особисту присутність футболіста на засіданнях, але суд поки вирішив футболіста не викликати.

Сам же Дишленкович, який в нинішньому сезоні жодного разу не виходив на поле в складі "Металурга", схоже, і сам не знає чому, і з ким він судиться.

В інтерв`ю "Бліку" серб заявив, що взагалі хоче залишити донецький клуб.

- Я давно просив керівництво клуба виставити мене на трансфер, тому що зовсім не граю. Я був гравцем своєї збірної, але донецька кар`єра поставила на цьому хрест. Не упевнений, що буду грати за "Металург", навіть якщо виграю суд, - заявив Дишленкович.

Наступне засідання за позовом Дишленковича пройде 11 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Юрист ФФУ каже, що Дишленковича взагалі можна депортувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі