субота, 14 лютого 2009 10:44

Юрій Сьомін розповів чому подав до суду на колишній клуб

Юрій Сьомін розповів чому подав до суду на колишній клуб

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував своє рішення подати до суду на колишню команду, "Локомотив".

"Я подав позов до арбітражного суду через спроби керівництва "Локомотива" незаконно девальвувати 15 відсотків акцій клубу, які належать мені. Вважаю, що порушуються мої права як акціонера, що пропрацював у клубі 20 років, виховав в його рядах цілий загін майстрів футболу, у тому числі і для збірної Росії, що виграв з командою два чемпіонські титули і чотири рази Кубок Росії.

А вимагаю від клубу я тільки одного - пристойного відношення до себе. Мої права захищає група кваліфікованих юристів, які вважають, що правда на моєму боці", - цитує Сьоміна "Спорт-Експрес".

Sports.ru. відзначає, що позов фахівця зареєстрований в арбітражному суді в категорії справ "про визнання договорів недійсними".

Юрій Сьомін, якому 11 травня виповниться 62 року, очолював "Локомотив" з 1992 по 2005 рік. Під його керівництвом московський клуб виграв два чемпіонати Росії і чотири Кубки країни. У грудні 2007 року Сьомін став головним тренером київського "Динамо", пише lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Сьомін розповів чому подав до суду на колишній клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі