понеділок, 03 листопада 2008 12:39

Упередженість арбітра допомогла "Капітану" перемогти "Сокіл"

Вчора київський "Сокіл" на виїзді з футбольним рахунком поступився ступінському "Капітану" 2:1. Матч відбувся в рамках вищої ліги Відкритого російського чемпіонату з хокею.

Нападник київського "Сокола" Дмитро Цируль прокоментував поразку команди:

"Не знаю чому, але у нинішньому сезоні потроху повертається практика, коли арбітр засуджує нас. Таке враження, що проти нас грає команда борців, але арбітри вперто цього не помічають, між тим вилучаючи нас за маленькі погрішності.

Але не потрібно списувати поразку тільки на суддівські помилки. Думаю, ми зіграли справді добре, перекидали суперника, але просто не змогли реалізувати свої моменти. На наступний матч будемо налаштовуватися по-бойовому", - зазначив Цируль.

Поразка не вплинула на турнірне становище української команди. "Сокіл" зберіг за собою другу сходинку, але відставання від лідера "Дмітрова" тепер становить 6 очок. Сьогодні у киян є шанс взяти реванш у ступінської команди.

"Капітан" (Ступіно) 2:1 (0:0 1:1 1:0)"Сокіл" (Київ)

21:28 Павло Виноградов (Дмитро Філатов) - "Капітан"

33:24 Дмитро Цируль (Дмитро Толкунов, Роман Сальников) - "Сокіл"

46:48 - Дмитро Філатов (Олександр Чистяков, Кирил Гавриличьов) - "Капітан"


champion
Зараз ви читаєте новину «Упередженість арбітра допомогла "Капітану" перемогти "Сокіл" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі