неділя, 21 вересня 2008 16:04

Юлія Тимошенко зустріла паралімпійців в аеропорту

Юлія Тимошенко зустріла паралімпійців в аеропорту
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко зустріла в аеропорту "Бориспіль" паралімпійську збірну України, яка сьогодні повернулася з Пекіну, де пройшли 13 Паралімпійські ігри. Про це повідомила прес-служба Кабміну України.

"Вдалий виступ на Паралімпійських іграх у Пекіні звеличило спортивну славу України та її міжнародний авторитет", - підкреслив розділ уряду, що зустрічав спортсменів. Прем"єр-міністр подякувала від всієї України паралімпійцям, які в Пекіні отримали рекордну кількість медалей - 74, і висловила вдячність за досягнення спортсменів президентові Національного паралімпійського комітету Валерію Сушкевичу.

Ю. Тимошенко відзначила, що, окрім спортивних досягнень, українські паралімпійці стали ще й зразком для політиків. "Тепер всі ви стали зразком того, як необхідно працювати всім нам для зміцнення авторитету та слави України", - підкреслила Прем"єр. Разом з тим, зі слів Ю. Тимошенко, українська збірна на кожних паралімпійських іграх показує все більш кращі результати.

Крім того, Прем"єр повідомила, що 30 вересня уряд планує провести урочисте нагородження паралімпійців.

Нагадаємо, збірна України показала рекордний медальний результат у своїй історії, вигравши 74 медалі Паралімпіади-2008, серед яких 24 золотих, 18 срібних і 32 бронзові. У офіційному медальному заліку наша команда зайняла четверте загальнокомандне місце.

"Ліга"

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко зустріла паралімпійців в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі