пʼятниця, 25 лютого 2011 14:51

Укрпошта випустила п'ять конвертів і марку до Євро

Укрпошта випустила п'ять конвертів і марку до Євро

Українське державне підприємство поштового зв'язку (Укрпошта) випустило одну художню марку та 5 немаркованих конвертів, спеціально розроблених до Євро. Про це у коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив генеральний директор підприємства Євген Заяць.

"Першу художню поштову марку "Назустріч "Євро-2012" Укрпошта виготовила у грудні 2007 року. Згодом, у лютому 2009 року випустили художній немаркований конверт "Донбас Арена м. Донецьк". А у 2010 році - конверти, присвячені містам – господарям Євро – Києву, Львову, Харкову та Донецьку", - сказав він.

За словами Євгена Зайця, до чемпіонату також планується випустити серію художніх поштових конвертів "Україна – футбольна країна". Ескізами до них стануть роботи 8 переможців конкурсу дитячих малюнків, який провела Укрпошта.

Конкурс проходив з 15 жовтня 2010 по 15 січня 2011 серед дітей до 14 років. Діти в довільній графічній чи живописній техніці малювали своє бачення футбольної України.

Нагадаємо, Укрпошта як національний оператор поштового зв'язку має виключне право на випуск знаків поштової оплати – марок, маркованих конвертів та карток в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта випустила п'ять конвертів і марку до Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі