вівторок, 13 травня 2008 15:46

Український велосипедист Кравцов на "Джиро Д"Італія" йде лише на 148 місці

Італієць Даніеле Бенатті зі стайні "Лікігас" здобув перемогу на третьому етапі супервелобагатоденки "Джиро Д"Італія"

Дистанція у двісті двадцять один кілометр між містами Катанья та Мілаццо підкорилася не всім велосипедистам. Представник команди "СSС" Бредлі Макґі після великого завалу серйозно травмував ключицю. Після огляду лікарів австралієць був змушений припинити свою участь у цьогорічній "Джиро". Натомість, до Бенатті доля цього дня була прихильна.

Пелотон не відпускав жодного гонщика у відрив до фінішу. Італійцеві вдалося вирватися вперед на останніх метрах дистанції. Ерік Цабель з "Мілрам" не очікував такої атаки суперника і в результаті мусив задовольнитися другим місцем.

Єдиний представник українського велоспорту на цьогорічній "Джиро Д"Італія" - Юрій Кравцов з "Ажедуар", дістався фінішу в основній групі. Наразі, генеральну класифікацію очолює Франко Пеліцотті з "Лікігас". Кравцов 148-й, він програє лідеру 12 хвилин та 36 секунд.

"Мегаспорт"

Зараз ви читаєте новину «Український велосипедист Кравцов на "Джиро Д"Італія" йде лише на 148 місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі