вівторок, 31 липня 2018 11:15

Український тренер розповів, чи втратив матч "Динамо" - "Шахтар" топ-статус

Український тренер розповів, чи втратив матч "Динамо" - "Шахтар" топ-статус
Вірт висловив думку щодо матчу "Динамо" - "Шахтар". Фото: Footboom.com

Український фахівець Юрій Вірт, відомий за виступами за "Шахтар", поділився очікуваннями від центрального матчу 3-го туру чемпіонату України між "Динамо" і "гірниками".

"Це, безумовно, найпривабливіший матч туру, але топ-подією його вже навряд чи можна назвати. Що я маю на увазі? Занадто часто останнім часом зустрічалися лідери чемпіонату України - це, по-моєму, 6 гра за 3-4 минулих місяці.

Чекаю від поєдинку "Динамо" із "Шахтарем" такого ж футболу, як і в Суперкубку. Думаю, психологічний стан "гірників" перед зустріччю з динамівцями не найкращий. Мені здається, "Шахтарю" важливо забити першим і подивитися, що буде робити "Динамо".

Керівники "Динамо" і тренерський штаб команди, напевно, ведуть переговори з ще одним нападаючим. Думаю, робиться багато, щоб прийшов форвард, який зуміє скласти конкуренцію іншим гравцям атаки "біло-синіх". Не виключаю, що найближчими двома тижнями ця позиція в "Динамо" буде закрита. Упевнений, Бесєдін і молодий Русін не зможуть удвох витягнути весь сезон", - передає слова Вірта Footboom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зіграли ветеранські збірні України та Грузії

Поєдинок "Динамо" із "Шахтарем" відбудеться в п'ятницю, 3 серпня, у Києві на НСК "Олімпійський", початок - о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «Український тренер розповів, чи втратив матч "Динамо" - "Шахтар" топ-статус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі