субота, 31 липня 2021 09:32

Український плавець прикро не потрапив до фіналу

Український плавець прикро не потрапив до фіналу
Бухов запізнився на старті. Фото: usf.org.ua

Український плавець 19-річний Владислав Бухов залишився за межами фіналу Олімпійських ігор в Токіо на дистанції 50 м вільним стилем. Йому не вистачило 0,05 секунди.

Бухов, який виграв свій кваліфікаційний заплив з результатом 21,73 секунди, в півфіналі трохи програв на старті (по реакції на старті він шостий-сьомий в своєму півфіналі), але зумів наздогнати суперників.

В результаті його півфінальний результат виявився трохи повільнішим кваліфікаційного - 21,83 секунди. Це 11-й результат - він 0,01 секунду програв 9-му місцю і 0,05 секунд програв прохідному в фінал 8-му місцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка виграла сьому золоту медаль олімпіад

Раніше дві українські легкоатлетки впевнено вийшли в півфінал на дистанції 400 м з бар'єрами на літніх Олімпійських іграх в Токіо. Вікторія Ткачук пробігла дистанцію за 54,80 секунди в першому кваліфікаційному забігу, а Анна Рижикова показала результат 54,56 секунди у другому кваліфікаційному забігу.

Зараз ви читаєте новину «Український плавець прикро не потрапив до фіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі