неділя, 26 жовтня 2008 13:09

Український нападник "Шинніка" забив супергол (+ ВІДЕО)

Український нападник "Шинніка" забив супергол (+ ВІДЕО)

Український нападаючий ярославського "Шинника" Роман Монарьов, який зрівняв рахунок в матчі 26-го туру чемпіонату Росії проти нальчикського "Спартака", назвав свій гол втіленням давньої мрії. Ярославці у результаті отримали перемогу в матчі - 2:1.

"Я завжди мріяв забити "через себе", ніколи ще в своїй кар"єрі не посилав м"яч у ворота таким чином, - заявив Монарьов РІА Новости. - Тому дуже радий, що моя мрія здійснилася. Хоча ще більше я, зрозуміло, радий тому, що наша команда, нарешті, виграла".

Монарьов високо оцінив самовіддачу своїх партнерів: "Хлопці просто виявилися справжніми мужиками. Змогли в другому таймі переламати ситуацію і завоювати такі важливі три очки. Сподіваюся, ця перемога додасть нам упевненості надалі".

А ось що думає із цього приводу воротар нальчикського "спартака" Дмитро Хомич: "Мені забили просто супергол! Божевільний м"яч! Я думаю, він обов"язково стане кращим забитим м"ячем чемпіонату країни. У турі, а, можливо, й в сезоні".

Зараз ви читаєте новину «Український нападник "Шинніка" забив супергол (+ ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі