понеділок, 12 серпня 2013 02:02

Українській легкоатлетці полячка зламала ніс на чемпіонаті світу

Українській легкоатлетці полячка зламала ніс на чемпіонаті світу

Українська спортсменка Наталія Семенова на чемпіонаті світу з легкої атлетики, що почався в суботу в Москві, виконала всі три кваліфікаційні спроби з метання диска зі зламаним носом. Травму їй завдала польська спортсменка Занета Гланц під час розминки.

"На розминці полячка Занета Гланц зламала їй (М.Семенова - ред. ) ніс, однак це не зупинило українку і вона виконала всі три кваліфікаційні спроби", - йдеться в повідомленні. За словами Семенової, інцидент стався біля стійки з дисками. "Я вже метнула і збиралася відходити, коли полячка Занета Гланц взяла снаряд і почала крутити його назад. Як результат, зверху з усією силою ребром диска вдарила мене в перенісся", - каже українка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ялті ведуться роботи з евакуації туристів з канатної дороги

Незважаючи на спробу тренерів переконати Семенову зняти свою кандидатуру зі змагань, вона вирішила не припиняти виступ, хоч травма і давалася взнаки.

"Коли я сиділа в тіні з льодом на голові, то все було нормально. Але варто було вийти в сектор, як перед очима все починало крутитися", - розповідає спортсменка.

Після виступу Семенову відвезли до лікарні. Медики виявили рвано-забиту рану, перелом кісток носа без зміщення і струс головного мозку. Спортсменці наклали два шви і прописали повний спокій. Як наголошується, Семенова була однією з головних претенденток на проходження до основного кола змагань. Однак з результатом 55,79 метра вона стала 23-ю.

Зараз ви читаєте новину «Українській легкоатлетці полячка зламала ніс на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі