понеділок, 30 березня 2009 16:49

Український футболіст отримає російський паспорт

Український футболіст отримає російський паспорт

Капітан ярославського "Шинніка" Роман Монарєв отримає російське громадянство, повідомляють РІА Новини з посиланням на джерело, близьке до ярославському футбольному клубу. За його словами, це, швидше за все, відбудеться в травні, коли будуть оформлені всі необхідні документи.

Нападаючий ярославської команди за національністю українець. На початку кар"єри він грав за юнацьку і молодіжну збірні України.

Необхідність в отриманні 29-річним форвардом російського громадянства виникла у зв"язку з жорстким лімітом на легіонерів у першому дивізіоні, де в сезоні-2009 виступає ярославський "Шиннік". У команді Сергія Павлова на сьогоднішній день числяться сім легіонерів. З них на попадання в основний склад претендують, щонайменше, п"ятеро, тоді як регламент першості Росії передбачає знаходження на полі в одному матчі тільки трьох іноземців.

Монарєв Роман Геннадійович

Номер: 31

Дата народження: 17.01.1980

Зріст: 186

Вага: 78

Грав за команди - "ЦСКА" (Київ), "Крилья Совєтов", "КАМАЗ", "Луч-Енергія". У сезоні 2007 перейшов в ярославський "Шиннік" і став одним з найкращих бомбардирів Вищої Ліги, забивши 12 м"ячів.

За матеріалами turnir.com.ua, rian.rukp.ru

Зараз ви читаєте новину «Український футболіст отримає російський паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі