пʼятниця, 23 березня 2007 14:42

Український футболіст Коваленко втрапив у неприємну історію

Український півзахисник бельгійського "Локерена" Сергій Коваленко, 22 роки, втрапив в досить неприємну історію, пов"язану з шахрайством "Стандарду", за який футболіст виступав раніше, і італійського "Ювентуса". Саме з туринського клубу в 2005 році Коваленко перебрався до Льєжу, інформує www.football.ua.

Італійська влада сильно бажає переконатися, що під час трансферів між двома клубами не використовувалися інші канали передачі грошей, крім офіційних. Зв"язку з цим, заступник прокурора Туріну мав розмову з віце-президентом "Стандарда" Люсьеном Д"Онофріо і нашим співвітчизником Сергієм Коваленко, підсумок якої поки що не відомий.

Контракт Коваленко зі "Стандартом" закінчився минулого літа, але потім він продовжив його до 2008 року. Взимку півзахисник перебрався до іншого бельгійського клубу - "Локерена". Цією командою українець орендований на чотири місяці, з правом подальшого викупу.


Зараз ви читаєте новину «Український футболіст Коваленко втрапив у неприємну історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі