неділя, 18 травня 2008 15:52

Український дует завоював "срібло" ЧЄ з веслування на байдарках і каное

В італійському Мілані на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное спортсмени мають останню можливість завоювати Олімпійські ліцензії.

Вчора успішно виступили на дистанції 1000 метрів наші каніости Максим Прокопенко і Сергій Безуглий. У фіналі наші веслярі зайняли 2 місце, і разом зі срібними нагородами Євро забезпечили собі і пропуск на Ігри до Пекіна. Три чверті дистанції спортсмени з Миколаєва йшли в лідерах, але на фініші поступилися золотом білорусам Андрію і Олександру Багдановичам.

Юрій Чебан, виступаючи у фіналі 1000-метрівки показав лише 7-й результат. На жаль, добитися права виступати в Пекіні на цій дистанції наш досвідчений каноїст не зміг.

Сьогодні, в завершальний день чемпіонату Юрій Чебан вестиме боротьбу за медалі і Олімпійську ліцензію на 500-метрівці. У змаганні байдарок-одиночок у фіналі на 500 метрів виступить Ірина Осипенко-Радомська, яка вже завоювала путівку до Пекіна в цьому виді програми. Сергій Безуглий і Максим Прокопенко виступлять у фіналі каное-двійок на 500 метрів, а наша жіноча четвірка виступить у фіналі на дистанції 1000 метрів.

У вечірній сесії сьогодні у фіналах виступлять Ірина Осипенко-Радомска (200 метрів), Петро Крюк і Руслан Джалілов (каное-двійка, 200 метрів), жіноча четвірка (200 метрів).

Наш спорт
Зараз ви читаєте новину «Український дует завоював "срібло" ЧЄ з веслування на байдарках і каное ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі