пʼятниця, 29 травня 2020 12:33

Український боєць в Таїланді побив російського блогера

Український боєць в Таїланді побив російського блогера
25-річний Аскар Можаров вже пів року живе та тренується в Таїланді. Фото:instagram.com/askar.mozharov

В Таїланді український боєць змішаних єдиноборств Аскар Можаров побив російського блогера Максима Мернеса.

Бійка виникла через суперечку в одній із соціальних мереж. Крім того, росіянин хоче провести показовий бій проти українця.

"Культурно його запитав, для чого ці знущання наді мною в Instagram, він у відповідь нічого розумнішого, ніж "Чого ти так зухвало себе ведеш?" і "Ти хто такий?" придумати не зміг. Не виключаю, що свідомо намагався спровокувати мене. Каюсь, що не витерпів. Показав йому одне зі своїх фірмових захоплень і акуратно торкнувся до його особи кулаком.

Випадково розбив його телефон. Тепер він щось розповідає про виставковий бій. Це смішно. Не заздрю ​​йому. Готовий битися з Мернесом однією лівою рукою. Ноги навіть підключати не буду. Пам'ятаю, як 2013 року в Москву приїхав Володимир Кличко і влаштував громадську прочуханку Олександру Повєткіну. Мернеса чекатиме ще сумніша доля. Чекаю від нього умов проведення бою", - цитує українського бійця klitschko-brothers.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усик танцюватиме навколо мене" - Чісора


25-річний Аскар Можаров народився в Одесі. Виступає в змішаних єдиноборствах на професійному рівні з 2014 року. Провів 25 боїв і переміг у 19 з них.

Зараз ви читаєте новину «Український боєць в Таїланді побив російського блогера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі