вівторок, 12 серпня 2008 11:45

Український боксер подав протест на суддівство бою з китайцем

Команда українського боксера Олександра Ключко подала протест на суддівство в поєдинку проти Куїнга Ху, що проходив у ваговій категорії до 60 кг, в якому українець зазнав поразкм з рахунком 10:8.

"З китайцем я зустрічався ще на чемпіонаті світу-2007 в Чикаго і досить легко виграв. Повторив це б і цього разу, але судді не дали", - заявив Олександр Ключко.

На засіданні Міжнародної федерації боксу, що недавно закінчилося, був розглянутий протест українців. В результаті було визнано, що рефері помилявся, як на користь китайського боксера, так і на користь українця, тому підсумковий результат був залишений без змін. Рефері, що обслуговував цей поєдинок, усунений від виконання своїх обов"язків. Проте головний тренер української збірної Дмитро Сосновський залишився незадоволений таким рішенням питання.

"Ми й зараз вважаємо, що необ"єктивність дій рефері не тільки вплинула на хід поєдинку, адже Олександр мав перевагу за всіма пунктами, але і на подальшу долю хлопця. З відео видно, що під час поєдинку в рингу не давалися ніякі зауваження ні нашому спортсменові, ні суперникові", - прокоментував Дмитро Сосновський рішення Міжнародної федерації боксу.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Український боксер подав протест на суддівство бою з китайцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі