субота, 19 вересня 2020 12:08

Українські злодії поцупили човен у чемпіона Ізраїлю

Українські злодії поцупили човен у чемпіона Ізраїлю
Дані Фрідман народився в Києві. Фото з приватної колекції Фрідмана

Дванадцятиразовий чемпіон Ізраїлю з академічного веслування Дані Фрідман став жертвою зловмисників під час тренувального збору в Україні. У нього вкрали човен вартістю 15 тисяч євро.

Як повідомляє група "Ізраїльтяни в Україні" в Facebook, 32-річний спортсмен прибув в Дніпро на початку тижня і готувався до міжнародного турніру, який пройде 10 жовтня в Познані (Польща). За яких обставин був викрадений човен, не уточнюється. Відомо лише, що його пошуками займається українська поліція.

"Цей човен був спеціально побудований для мене - з урахуванням ваги і зросту. Поліція обіцяє зробити все можливе, щоб знайти викрадачів", - цитує Дані Фрідмана портал vesty.co.il.

Потерпілий Дані Фрідман народився в Києві і в дворічному віці перебрався з батьками до Ізраїлю. Там же в 15 років він почав кар'єру в веслування, яка вийшло стрімкою. За кілька років Фрідман увійшов в десятку кращих веслярів світу - небачене для Ізраїлю досягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він тобі шавка чи що?" Селезньов розповів про конфлікт із Фонсекою

Зараз спортсмен активно готується до Олімпійських ігор в Токіо, перенесених через пандемію коронавірусу на 2021 рік.

Зараз ви читаєте новину «Українські злодії поцупили човен у чемпіона Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі