середа, 17 вересня 2008 10:55

Українські волейболістки не зіграють на Чеміпонаті Європи

Жіноча збірна України знову пролетіла повз фінальний турнір Чемпіонату Європи-2009.

Домашньої перемоги над хорватками 3:2 не вистачило підопічним Сергій Голотова, щоб пробитися на континентальний фінал, куди з"їдуться всі найсильніші збірні Старого Світу.

У гостях збірна України змогла виграти тільки партію, що для загальної перемоги явно не вистачило. Початок гри говорив про те, що сили команд практично рівні, і путівку у фінал ніхто з суперників просто так не віддасть. Команди обмінялися партіями (25:22, 23:25) і гра потихеньку, здавалося, котилася до тай-брейку.

Правда, в останніх партіях боротьбою практично не пахло. Хорватки вже з самого початку пішли у відрив і лише зрідка суперниць підпускали до себе на кілька очок. Показовою стала четверта партія, у якій хорватські волейболістки відразу ж показали, хто в будинку господар – 4:0, 14:7.

У цей момент, здавалося, протиотрута проти суперника збірній Україні вдалося знайти і, практично, вдалося порівняти рахунок 13:15. Але за сплеском вдалої гри послідував такий же провал – 15:25 і прощай фінал Чемпіонату Європи.

Чемпіонат Європи-2009. Плей-офф.
Матч-відповідь

Хорватія - Україна 3:1 (25:22, 23:25, 25:19, 25:15)
Перший матч – 2:3.

champion

Зараз ви читаєте новину «Українські волейболістки не зіграють на Чеміпонаті Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі