субота, 27 жовтня 2007 11:44

Українські тенісистки не пройшли в півфінал турніру в Лінці

Перша "ракетка" України - 23-річна Альона Бондаренко - не зуміла вийти до півфіналу одиночного розряду турніру WTA II категорії у Лінці (Австрія) з призовим фондом - $600 000 (покриття - хард, зал), повідомляє офіційний сатй Федерації тенісу України.

У чвертьфіналі харків"янка грала проти десятої "ракетки" світу - Даніели Хантукової зі Словаччини (N 2 "посіву"). Перший сет виграла Хантукова - 6:4, у другій партії - повна перевага Альони - 6:1, але у третьому вирішальному сеті завдяки одному реалізованому брейк-поінту, словачка перемогла - 6:3.

24-річна українка Юлія Вакуленко не зуміла пробитися до півфіналу турніру . У чвертьфіналі одиночного розряду Вакуленко грала проти третьої "ракетки" турніру - Маріон Бартолі з Франції. Першу партію легко виграла французька теніисистка - 6:1, у другій також легко Юлія реваншувалась - 6:1, а у третій була попереду у рахунку - 3:1... На жаль, втримати перевагу українка не зуміла. Бартолі зрівняла рахунок, а потім довела партію і матч до перемоги - 6:4.

Зараз ви читаєте новину «Українські тенісистки не пройшли в півфінал турніру в Лінці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі