пʼятниця, 23 листопада 2007 20:35

Українські тенісистки не мають собі рівних на турнірі в Польщі

Українки Ольга Савчук та Оксана Любцова вийшли до чвертьфіналу одиночного розряду турніру ITF в Ополі (Польща) з призовим фондом - $25 000, повідомляє офіційний сайт федерації тенісу України.

В 1/8 фіналу Савчук (N1 "посіву") у двох сетах переграла Маленовську зі Словаччини - 6:4, 6:1. Наступною суперницею Ольги буде чеська тенісистка Холусова, що потрапила в основу з кваліфікації.

Любцова (N 6 "посіву") у другому раунді турніру була сильнішою за українку Вероніку Капшай - 6:3, 6:0. Далі у Оксани зустріч проти четвертої "ракетки" змагань - Мартіновіч з Боснії та Герцеговіни.

У парному розряді до півфінало пройшов українсько-польській дует Капшай - Брозда (N 2 "посіву"), що у чвертьфіналі переграв польсько-даньську пару Жегіолка- Ейдесгаард - 6:2, 7:5.

Ще одна пара - учасник півфіналу визначиться у матчі українсько-польського дуету Савчук- Косинська (N 1 "посіву") та українсько-словацького дуету Хомик-Суха.

Зараз ви читаєте новину «Українські тенісистки не мають собі рівних на турнірі в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі