вівторок, 23 жовтня 2007 19:05

Українські та англійські футбольні вболівальники рознесли кафе в Києві (ФОТО)

 
  В понеділок, 22 жовтня, близько 22:15 відбулося масове побоїще британських і українських футбольних фанів в столичному кафе "Будьмо" по вулиці Михайлівській, 22, повідомляє УНІАН.

Один з трьох затриманих, студент Анатолій Д., повідав, про те, що київські фани по мобільному, знайденому через інтернет, зв"язалися з кимось з англійців. І на питання, чи хочуть ті розім"ятися, отримали ствердну відповідь. Англійські фани погрозили "надрати нашим дупи й повідомили, що буде 300 на 300". Незабаром декілька десятків розпалених киян зібралися у станції метро "Театральна", оповіщені про місце зустрічі SMS-ками.

Там біля кафе вони побачили англійців. У кафе також було 15 – 20 приїджих уболівальників. Українці і англійці пішли стінка на стінку...

За словами директора "Будьмо" Лариси Філоненко і адміністратора Ольги Березенко, в іноземців полетіли камені, палиці, келихи, а ті у відповідь "запускали" масивні стільці і пляшки.

По даному факту заведена кримінальна справа. Стаття про групове хуліганство загрожує винним обмеженням свободи до п"яти або позбавленням волі до чотирьох років.

Нагадаємо, охорону громадського порядку під час футбольного матчу між "Динамо" (Київ) і "Manchester United" (Великобританія), 23 жовтня, забезпечуватимуть близько двох тисяч правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Українські та англійські футбольні вболівальники рознесли кафе в Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі