середа, 20 серпня 2008 12:54

Українські стрільці-олімпійці отримали позачергові військові звання

Представник Секретаріату Президента України Олександр Биструшкін привітав Артура Айвазяна, Олександра Петріва, срібного призера Олімпіади Юрія Сухорукова та переможця змагань зі стрільби з лука Віктора Рубана від імені Глави держави.

Він зазначив, що Україна може бути спокійна за свою безпеку, оскільки двоє хлопців-переможців представляють у товаристві "Динамо" прикордонну службу, Юрій Сухоруков - внутрішні війська МВС України, а Олександр Петрів виступає за Збройні Сили України.

Міністр України у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко повідомив, що згідно з рішенням міністерства Олександру Петріву присвоєне почесне звання "Заслужений майстер спорту України", і вручив спортсмену відповідне посвідчення.

Також він повідомив, що усім спортсменам присвоєно позачергові військові звання: Віктору Рубану - старшого лейтенанта, Олександру Петріву - капітана, Артуру Айвазяну та Юрію Сухорукову - підполковника.

"Укр Информ"

Зараз ви читаєте новину «Українські стрільці-олімпійці отримали позачергові військові звання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі