пʼятниця, 04 квітня 2014 17:58

"Українські отамани" безславно програли Росії у Донецьку

"Українські отамани" безславно програли Росії у Донецьку
"Українські отамани"

Слава Україні! Сьогодні з нетерпінням очікуємо матчу-відповіді чвертьфіналу Четвертого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) з Донецька. "Українські отамани" спробують реваншуватись за прикру поразку в Москві з рахунком 1:4. Перший чвертьфінальний матч відбувся у понеділок, 31 березня. Тепер нам треба перемагати або 5:0 або 4:1 і виграш у додатковому двобої на тайбрейку.

Сьогодні на ринг донецького спортивного комплексу "Спартак" вийдуть наступні пари учасників:

1. Вагова категорія 52 кг:
Азат Усеналієв "Українські отамани" (легіонер з Киргизстану) - Бахтіяр Назіров "Команда Росії"

2. Вагова категорія 60 кг:
Павло Іщенко "Українські отамани" - Дмитро Полянський "Команда Росії"

3. Вагова категорія 69 кг:
Тарас Головащенко "Українські отамани" - Олександр Беспутін "Команда Росії"

4. Вагова категорія 81 кг:
Олександр Ганзуля "Українські отамани" - Едуард Якушев "Команда Росії"

5. Вагова категорія +91 кг:
Єгор Плевако "Українські отамани" - Максим Бабанін "Команда Росії"

Якщо ця матчева зустріч закінчиться з рахунком 4:1 на користь "Отаманів", відбудеться додатковий поєдинок у ваговій категорії 81 кг:
Олександр Хижняк "Українські отамани" - Данило Швед "Команда Росії".

Переможець пари Україна – Росія у півфіналі зустрінеться з переможцем пари США – Куба.

Початок зустрічі о 19.00 год., трансляція на телеканалі 2+2. Текстову трансляцію проведе наш сайт.

Боксери вже в ринзі! Представлення боксерів. Звучать Гімни Російської Федерації та України. Першими в ринг вийде наш "киргиз" Азат Усеналієв "Українські отамани" (вага до 52 кг) і росіянин Бахтіяр Назіров "Команда Росії".

1. Вагова категорія 52 кг:
Азат Усеналієв "Українські отамани" - Бахтіяр Назіров "Команда Росії"

Назіров працює здебільшого першим номером, кидається на суперника. Усеналієв блискуче провалює суперника і контратакує. Перший раунд чисто за нашим. Всі судді - дають перемогу росіянину.

Другий раунд "отаман" ще точніший і має відчутну перевагу у точності і відчутті дистанції - нарешті судді це помітили. Усеналієв додає в темпі, має значну перевагу, але програє кінцівку раунду. 2:1 на нашу користь. Рішення суддів розділилось.

В четвертому раунді Назіров додав в активності і агресивності, Усеналієв дещо здав. 2:1 судді за росіянином. Все вирішиться в останньому раунді. Усеналієв добре провів раунд на ногах, успішно контратакував.

Роздільне рішення на користь "Отамана" - 49:46, 48:47 і 47:48. Браво, киргиз! Ми повели в матчі 1:0!

2. Вагова категорія 60 кг: Павло Іщенко "Українські отамани" - Дмитро Полянський "Команда Росії".

Іщенко чисто виграє стартовий раунд за рахунок активності і серійності. 3:0 на його користь. В другому раунді Іщенко знов значно більше попадає. Помітна перевага його у швидкості. 3:0 - знов перемагає українець!

В третьому раунді видно, що Іщенко помітно втомився. Шульга Полянський має кілька сильних попадань. Раунд за ним на картах всіх суддів. В четвертому раунді Полянський відверто домінує, переважає у потужності. Іщенко дуже втомлений. Раунд за росіянином - 3:0. Загальний рахунок рівний.

Все знов вирішиться в останньому раунді. Іщенко з останніх сил іде вперед. У Полянського розсічення. Українець активніший, але Полянський більш потужний. Рішення за суддями. 47:48 - на користь Полянського.

Іщенко програє тактично - занадто виклався у перших двох раундах. Рахунок в матчі - 1:1.

3. Вагова категорія 69 кг: Тарас Головащенко "Українські отамани" - Олександр Беспутін "Команда Росії".

Якби Олександр Беспутін назвав доньку Росія, то було б "Росія Беспутіна") В першому раунді невелика перевага у шульги Беспутіна. Його удари виглядають потужнішими і сам він швидший. 3:0 на користь Беспутіна.

В другому раунді Головащенко кілька разів міняє стійки. Більш-менш рівний раунд. Всі судді віддають раунд росіянину. Беспутін помітно свіжіший. Головащенко працює другим номером. Всі судді віддають перемогу українцеві.

В четвертому раунді Беспутін виглядає потужнішим, швидшим і свіжішим. Раунд йому віддають всі судді. В останньому раунді Головащенку треба вигравати з нокдауном щонайменше.

На це, на жаль, у Тараса не вистачає сил. 49:46 - всі судді справедливо віддають перемогу Беспутіну. Все, матч фактично закінчився. 1:2 ведуть росіяни і забезпечують собі вихід у півфінал.

4. Вагова категорія 81 кг: Олександр Ганзуля "Українські отамани" - Едуард Якушев "Команда Росії".

Українець добре починає бій, працює першим номером, більше завдає ударів. Раунд за ним - 3:0. В другому раунді Ганзуля прекрасно працює на випередження, добре переміщається. В кінці раунду отримує розсічення. 2:1 судді віддають українцеві.

В третьому раунді активізується Якушев, правда діє досить брудно. Ганзуля приймає бій. 2:1 судді віддають росіянину. В кінці четвертого раунду Ганзулі рефері відраховує нокдаун - після ударів по спині. Всі судді дають 10:9 росіянину.

Знов усе вирішиться в заключному раунді. Ганзуля явно знесилений. Ще один нокдаун. Його рятує фінальний гонг. Очевидний провал тренерів "Отаманів" - вже третій українець провалює бій в пізніх раундах функціонально. 48:46 двічі і 48:45 - на користь росіянина. 3:1 вони виграють.

5. Вагова категорія +91 кг: Єгор Плевако "Українські отамани" - Максим Бабанін "Команда Росії".

Бабанін значно нижчий і важчий за українця. Попри це має швидкі руки і пробиває потужніше. 2:1 за росіянином. В другому раунді Плевако програє тактично - незрозуміло чому іде в розміни, а не працює на дистанції.

На першій хвилині опиняється в нокдауні. 10:9 двічі і 10:8 для росіянина. В третьому раунді після тривалого розміну і розсічення в Плевако (як і в росіянина), рефері фіксує перемогу технічним нокаутом для Бабаніна.

1:4 програємо в Донецьку. Безславна поразка "Отаманів" із загальним рахунком 2:8. Причому перемоги нам принесли узбек і киргиз. Жоден українець не виграв у росіян. Хто б про таке міг подумати до матчу Україна - Росія?

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" безславно програли Росії у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі