субота, 30 серпня 2008 10:29

Українські олімпійці отримали ключі від квартир

В Орденській залі Міністерства оборони України відбувся офіційний прийом переможців, призерів Ігор XXIX Олімпіади в Пекіні та їх тренерів, які у складі Національної команди України представляли Збройні Сили України.

Олімпійські чемпіони Олександр Петрів, Галина Пундик, Ольга Жовнір, срібна призерка Ірина Ліщинська, бронзові призери Вікторія Терещук, Юрій Чебан, Наталія Давидова – герої пекінської Олімпіади отримували заслужені привітання від спортивного та військового керівництва.

В урочистостях взяв участь президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, заступник Міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак, тренери спортсменів.

Міністр оборони Юрій Єхануров вручив армійцям відзнаки військового відомства "Доблесть і честь" та "Знак пошани", погони з черговими званнями. Втім, найціннішим подарунком для кожного олімпійця стали квартири, в які вже до кінця року наші атлети зможуть заселитися.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Українські олімпійці отримали ключі від квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі