понеділок, 29 листопада 2010 16:32

Українські команди дізналися арбітрів у п'ятому турі Ліги Європи

Українські команди дізналися арбітрів у п'ятому турі Ліги Європи

Стали відомі бригади арбітрів, які будуть обслуговувати поєдинки п'ятого туру групового турніру Ліги Європи за участю українських команд.

1 грудня матч "Металіст" - "Дебрецен" судитиме шведський арбітр Даніель Штальхаммар. Його асистентами будуть Йоаким Флінк і Ерік Бергстен. У середньому в 27 міжнародних матчах Штальхаммар показував більше чотирьох жовтих карток (4,33), а пенальті і вилучення призначав п'ять разів.

2 грудня на матчі львівських "Карпат" і дортмундської "Боруссії" працюватиме бригада арбітрів на чолі з голландцем Еріком Браамхааром. Допомагати йому будуть співвітчизники Ніки Зіберт і Патрік Лангкамп.

У цей же день в Мінську зустрінуться Борисовський БАТЕ і київське "Динамо". Арбітр у полі - Сезар Муньєс Фернандес з Іспанії. Одного разу іспанець перетинався в єврокубках із представником української Прем'єр-ліги: у минулому сезоні саме Фернандес зафіксував виїзну перемогу "Шахтаря" над "Тулузою" у груповому турнірі Ліги Європи.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Українські команди дізналися арбітрів у п'ятому турі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі