понеділок, 26 березня 2007 12:50

Українські гімнасти успішно виступили на етапі Кубка світу

На етапі Кубка світу по спортивній гімнастиці, що відбувся на вихідних в німецькому Коттбусі, представники України виступили вище всіляких похвал. У п"яти видах змагань наші гімнасти і гімнастки були в призерах, повідомляє Наш Спорт.

Успішний виступ нашої команди почався вже з першого фіналу. 22-річний Вадим Кувакін виграв фінал довільної програми. Наш гімнаст обійшов бразильця Віктора Росу і італійця Енріко Поззо. З 1999 року на турнірі в Коттбусі українські спортсмени не могли здобути перемогу. 8 років тому Олександр Береш виграв тут золото у фіналі на коні.

Ірина Краснянська зайняла 2 місце у фінальних змаганнях на колоді. Отримати вищу оцінку у фіналі змогла тільки китаянка Є Фан.

Призерами довільної програми стали Ольга Щербатих (срібло) і Аліна Козіч (бронза). Олександр Воробйов зайняв бронзову медаль, виступаючи на кільцях. Валерій Гончаров був третім на брусах.

Микола Куксенков зайняв 8 місце у фінальних змаганнях на щаблині. У опорному стрибку Вадим Кувакін зайняв 4 місце. Від бронзової медалі його відокремили 0.025 балу. Олександр Якубовський в опорному стрибку зайняв 7 місце.

У фінальних змаганнях на перекладині Ольга Щербатих зайняла 6 місце, а Ірина Краснянська була 8-ою. У опорному стрибку Аліна Козіч зайняла 5 місце, Ольга Щербатих - 6 місце.

Зараз ви читаєте новину «Українські гімнасти успішно виступили на етапі Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі