вівторок, 08 січня 2008 13:05

Українські гандболісти відбір до ЧС-2009 почали з двох перемог

У естонському містечку Полва чоловіча гандбольна збірна України провела свій другий поєдинок групового кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2009 року.

Наша команда після важкої перемоги в першій грі з Естонією (3 січня збірна України в Запоріжжі перемогла 29:27) в другій зустрічі не стала ризикувати результатом. З перших хвилин наша збірна вийшла зарядженою на перемогу і відразу узяла на себе конроль м"яча. Леоніду Захарову вдалося повернути гравцям минулу упевненість в собі, і чітко побудувати гру в обороні. Саме надійність в захисті і стала головною складовою успіху нашої команди. Оформивши в перші хвилини перевагу в 3 м"ячі наша команда зіграла на класі, виграла перший тайм з перевагою "+6" м"ячів, а потім довела гру до перемоги з рахунком 30:21.

20 голів з сумарних 30-ти в свій актив записали Сергій Шельменко (8 м"ячів), Микола Стецюра і Сергій Онуфрієнко (обидва по 6 голів).

На цьому тижні збірні Естонії і Австрії зіграють в групі два поєдинки. Наша команда 16 січня гратиме в гостях проти австрійців.

Джерело: "Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «Українські гандболісти відбір до ЧС-2009 почали з двох перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі