неділя, 26 січня 2020 09:22

Українські боксери програли відбіркові бої: що буде далі

 

Минулої ночі на арені "Barclays Center" в Нью-Йорку, США, відбувся боксерський турнір, в головних боях на якому виступили українці. Обидва програли за одноголосним суддівським рішенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший титульний бій Котельника у Львові намагалися зірвати

Іван Редкач з Сумщини поступився зірці світового боксу, екс-чемпіонові світу у двох вагових категоріях, американцеві Денні Гарсії – 109:119 і двічі 111:117. А боксер з Одещини Арнольд Хегай програв американцеві Стівену Фултону – 112:116 і двічі 111:117.

В обох боях на кону стояв статус обов'язкового претендента на чемпіонський титул. Відтак Гарсія невдовзі претендуватиме на титул WBC у напівсередній вазі, а Фултон – на титул WBO у другій найлегшій вазі.

Для Редкача це був другий змарнований шанс вийти на чемпіонський бій. І, швидше за все, останній. І не лише тому, що за півтора місяці йому виповниться 34. Бій показав, що він суттєво поступається за класом топовому супернику. А враховуючи, що напівсередня вагова категорія, як ніяка інша, перенасичена суперзірками – Теренс Кроуфорд, Еррол Спенс, Менні Пак'яо, Шон Портер, Кейт Турман – робити в цій компанії Іванові нічого. На цей рівень йому не вийти.

Редкач змарнував другий шанс вийти на чемпіонський бій

Щодо 27-річного Хегая, то у нього все ще попереду. В бою з добротним Фултоном йому не вистачило фізичної готовності, різноманітності в діях, можливо, досвіду боїв з суперниками такого класу.

Іван Редкач має 23 перемоги, 18 нокаутів, п'ять поразок і нічию. В Арнольда Хегая тепер 16 перемог, 10 нокаутів, по одній поразці і нічиїй.

Зараз ви читаєте новину «Українські боксери програли відбіркові бої: що буде далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі