пʼятниця, 16 травня 2008 11:39

Українська збірна з пляжного футболу розгромила англійців

В іспанському Бенідормі в 1/8 фіналу кваліфікації чемпіонату світу з пляжного футболу збірна України здобула  розгромну перемогу над англійцями з рахунком 6:0.

У завершальному матчі відбору до плей-офф команда Англії розгромно поступився португальцям (1:6) і зайняла друге місце в групі D. Українська ж збірна виграла всі матчі в своїй групі.

У дебюті в грі нашої команди була присутня нервозність. Але потім українці все ж таки зуміли зібратися і відкрили рахунок, після чого впевнено довели справу до розгрому. Голи Пилипенка, Зубенка і дублі Варениці і Мозгового принесли Україні впевнену перемогу і путівку в чвертьфінал, де збірна зустрінеться з сильною командою Італії. Цікаво, що за наших суперників грає Дієго Марадона - позашлюбний син легендарного аргентинського футболіста.

Чтвертьфінали кваліфікаційного етапу ЧС -2008 пройдуть в п"ятницю, 16 травня, півфінали в суботу, а фінал відбудеться в неділю. Зазначимо, що цей відбірний турнір називають неофіційним чемпіонатом Європи.

sport.oboz.ua

Зараз ви читаєте новину «Українська збірна з пляжного футболу розгромила англійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі