середа, 17 жовтня 2018 14:05

Українська спортсменка-красуня розповіла, які країни пропонували їй громадянство

Українська спортсменка-красуня розповіла, які країни пропонували їй громадянство
Білодід прокоментувала зміну громадянство. Фото: соцмережі

Чемпіонка світу з дзюдо українка Дарина Білодід розповіла про пропозиції змінити громадянство.

"До дзюдо я займалася художньою гімнастикою. Мої батьки мріяли, щоб я була саме гімнасткою. Вони були проти дзюдо, тому що самі дзюдоїсти, знають, що це таке та що це не дуже жіночний вид спорту.

Коли я займалася художньою гімнастикою, мені було всього 3 роки, а на дзюдо я пішла у шість. Було видно, що мені дуже подобається. У мене дуже сильний характер, він ідеально підходить для дзюдо.

У мене, звичайно, буде багато змагань, але наступна головна мета - Олімпійські Ігри-2020.

Я дуже люблю свою країну, я патріотка. Хоча, звичайно, у нас є проблеми фінансові. У нас немає хороших олімпійських баз, у нас дуже погані умови. Якби інші країни подивилися, як ми тренуємося, вони були б в шоці.

Але мені все одно дуже приємно, коли я стою на п'єдесталі та грає гімн саме моєї країни. Для мене це дуже важливо.

Які країни пропонували виступати під їхнім прапором? Азербайджан, Грузія, Арабські Емірати. Звичайно, це великі гроші, але для мене це не головне. Головне - це золото, коли піднімається мій прапор. Це важливіше, ніж гроші", - сказала Білодід "5 каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє українців очолюють рейтинг найкращих у своєму виді спорту

Білодід піднялася на 1 місце в рейтингу кращих дзюдоисток світу у своїй ваговій категорії. Завдяки перемозі на чемпіонаті світу українка поліпшила свій рейтинг на 2 позиції. Зараз в її активі 6135 балів. Фуна Тонако, яку Білодід перемогла у фіналі, посідає 2 місце (5986 балів).

Зараз ви читаєте новину «Українська спортсменка-красуня розповіла, які країни пропонували їй громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі